• 1403/08/01 - 08:51

تعطیلی نانوایی متخلف در فسا

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا از تعطیلی یک باب نانوایی متخلف پس از بررسی بازرسین بهداشت محیط به علت عدم رعایت بهداشت فردی و وجود جسم خارجی در نان خبر داد.

به گزارش وب دا فسا؛ مهندس نبی الله کاری گفت: پیرو شکایت مردمی مبنی بر وجود جسم خارجی در نان تولیدی یکی از نانوایی های شهر فسا، بازرسین بهداشت محیط به محل مراجعه و پس از بررسی های تکمیلی و محرز شدن سهل انگاری منجر به این تخلف و همچنین عدم رعایت بهداشت فردی، نانوایی مذکور پلمب گردید.

وی افزود: کارشناسان معاونت بهداشت، اصناف حساسی نظیر نانوایی ها را که در تهیه آذوقه روزانه مردم نقش دارند، به صورت ویژه بازرسی می کنند و در صورت عدم رعایت اصول بهداشتی برخورد قانونی موثری با آنها به عمل خواهد آمد.

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، شکایات خود را به صورت تلفنی در سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت ثبت نمایند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

• کد خبر : 12065