تعطیلی قنادی متخلف از اصول بهداشتی در فسا
کارشناس بهداشت مواد غذایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: یک واحد قنادی در شهر فسا به دلیل استفاده از خشکبار آلوده در شیرینی های تولیدی، توسط بازرسین بهداشت محیط تعطیل شد.
به گزارش وب دا فسا؛ مهندس اسماعیل حیدری افزود: در بازرسی از این قنادی، کارشناسان بهداشت محیط به سلامت مغزهای استفاده شده در شیرینی ها مشکوک شدند که پس از ارسال این خشکبار به آزمایشگاه غذا و دارو و اثبات آلودگی به کپک، قنادی مذکور تعطیل گردید.
وی به تولید کنندگان انواع شیرینی و نان های حجیم توصیه کرد: حتما از مغزها و خشکبار تازه و سالم در تهیه محصولات خود استفاده نمایند زیرا خشکبار آلوده به آفلاتوکسین خطر بروز سرطان در انسان را به شکل قابل توجهی افزایش می دهد.
نظر دهید