• 1402/03/30 - 09:05
  • - تعداد بازدید: 589
  • - تعداد بازدیدکننده: 586
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تعطیلی قنادی متخلف از اصول بهداشتی در فسا

کارشناس بهداشت مواد غذایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت:‌ یک واحد قنادی در شهر فسا به دلیل استفاده از خشکبار آلوده در شیرینی های تولیدی، توسط بازرسین بهداشت محیط تعطیل شد.

به گزارش وب دا فسا؛ مهندس اسماعیل حیدری افزود:‌ در بازرسی از این قنادی، کارشناسان بهداشت محیط به سلامت مغزهای استفاده شده در شیرینی ها مشکوک شدند که پس از ارسال این خشکبار به آزمایشگاه غذا و دارو  و اثبات آلودگی به کپک، قنادی مذکور تعطیل گردید.

وی به تولید کنندگان انواع شیرینی و نان های حجیم توصیه کرد: حتما از مغزها و خشکبار تازه و سالم در تهیه محصولات خود استفاده نمایند زیرا خشکبار آلوده به آفلاتوکسین خطر بروز سرطان در انسان را به شکل قابل توجهی افزایش می دهد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار ویدیویی,اطلاعیه ها,اخبار تصویری,اخبار سلامت,اداره خدمات پرستاری
  • کد خبر : 9133
خبرنگار سیستم
خبرنگار

خبرنگار سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: