• 1403/01/05 - 14:18
  • - تعداد بازدید: 149
  • - تعداد بازدیدکننده: 145
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تشدید برنامه ارزیابی و نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی

سرپرست امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از تشدید برنامه ارزیابی و نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در ایام تعطیلات نوروز خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر محمود آل بویه اظهار کرد: امور اجرایی مرتبط با صدور مجوزهای ترخیص و مصرف اقلام اساسی در اداره کل و معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در ایام نوروز بدون توقف ادامه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: تشدید برنامه ارزیابی و نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی توسط تمامی کارشناسان حوزه معاونت غذا و داروی دانشگاه‌ها از جمله ثبت و گزارش مشاهده هرگونه عدم انطباق فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه و مصرف، پیگیری و انجام اقدامات قانونی موارد تخلف احتمالی، رسیدگی به شکایات مردمی مطابق با دستورالعمل‌های مربوطه به صورت مستمر در ایام نوروز صورت می گیرد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار ویدیویی,اطلاعیه ها,اخبار تصویری,اخبار سلامت,اداره خدمات پرستاری
  • کد خبر : 10862
کلمات کلیدی
خبرنگار سیستم
خبرنگار

خبرنگار سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: