تاکید دکتر حسینی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست رییس سازمان غذا و دارو کشور با روسای دانشگاه ها و معاونان غذا و داروی قطب
ترویج فرهنگ سلامت در جامعه، می تواند از رویکردهای مهم حوزه غذا و دارو باشد
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست رییس سازمان غذا و دارو با معاونان غذا و داروی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی منطقه ۵ آمایشی کشور، بر اهمیت ترویج فرهنگ سلامت در جامعه به عنوان یکی از رویکردهای مهم در حوزه غذا و دارو تاکید کرد.
به گزارش وبدا فسا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید وحید حسینی» در این نشست با تبریک فرا رسیدن دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و ابراز خرسندی نسبت به برگزاری این نشست هم اندیشی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در دوره دکتر «عین اللهی» اقدامات بزرگی انجام شده است که اجرای طرح «دارویار» یکی از این کارهای بزرگ است؛ زیرا طرحی بود که روی آن فکر و برنامه ریزی شده و به صورت جهادی اجرا شد.
او با بیان نقش تاثیرگذار این طرح سلامت محور در ارتقای خدمت به جامعه افزود: طراحان و اجراکنندگان این طرح از جامعه داروسازان و نخبگان این حوزه بودند که دغدغه مهم آنها سلامت مردم است.
دکتر حسینی اضافه کرد: توفیقاتی که خداوند به مجموعه غذا و دارو داده، حاصل نیت خوب و حرکت جهادی است
اهمیت توجه به فرهنگ غذایی سالم در جامعه
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از صحبت های خود در این نشست هم اندیشی با اشاره به افزایش سرطان ها به ویژه در زمینه سرطان های گوارشی، توجه به موضوع تغذیه و فرهنگ غذایی سالم را از مهمترین مواردی برشمرد که باید به آن توجه کنیم.
دکتر حسینی با تاکید بر اهمیت بالای غذا و تغذیه سالم، بسیاری از مشکلات کنونی سلامت در جامعه را ناشی از بی توجهی به این موضوع و رواج غلط فرهنگ غذایی نظیر استفاده از فست فودها دانست.
توجه به راهکارهای کاهش مصرف خودسرانه دارو و تجویز منطقی داروها، دیگر محور صحبت های رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در جمع معاونان غذا و داروی منطقه پنج آزمایشی بود.
دکتر حسینی با اشاره به گستردگی وظایف حوزه غذا و دارو، توجه به امر پیشگیری را مانعی برای مواجهه با بیماری ها و نیاز به استفاده از انواع دارو برشمرد که می تواند به کمک راهکارهای متعددی در جامعه پیاده سازی شود.
دکتر «میرزا زاده» معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان غذا و دارو، دکتر «خدائیان چگنی» مدیرکل فرآورده های خوراکی و آشامیدنی، دکتر «پیکان پور» مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل و مهندس «مزینانی» مدیر کل اداره تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، دیگر اعضای این نشست هم اندیشی بودند.
این نشست هم اندیشی صبح روز سیزدهم بهمن ماه ۴۱۰۱، با حضور رئیس سازمان غذا و داروی کشور و معاونان غذا و داروی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی قطب پنج آزمایشی، در مجتمع ولایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، برگزار شد.
نظر دهید