تجهیزات جدید بازرسی بهداشت محیط گامی دیگر در جهت سنجش دقیق تر وضعیت سلامت مواد غذایی و اماکن عمومی شهرستان فسا
به گزارش وب دا؛ کارگاه آموزشی کار با تجهیزات جدید بازرسی با حضور کارشناسان بهداشت محیط برگزار شد.
مهندس مجتبی کرمی منش مسوول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه در این خصوص گفت: با توجه به ضرورت نمونه برداری یا سنجش برخی پارامترها در حین بازرسی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، واحد بهداشت محیط علاوه بر تجهیزات بازرسی که در سالهای گذشته در اختیار بازرسین بهداشت محیط قرار داد، تجهیزات جدیدی شامل کیت سنجش خامی گوشت، کیت سنجش بار میکروبی آب آشامیدنی، دستگاه جدید شوری سنج، دستگاه و کیتهای تست میکروبی لستریا، سالمونلا و اشرشیاکلی نیز در اختیار بازرسین بهداشت محیط قرار گرفت تا بازرسین بتوانند در اسرع وقت در خصوص وضعیت سلامت مواد غذایی و اماکن عمومی حساس بررسی و اعلام نظر کنند.
کرمی منش افزود: کارگاه آموزشی نحوه کار با تجهیزات جدید پرتابل و بازآموزی تجهیزات قدیمی تر، توسط شرکت پشتیبانی کننده تجهیزات برای بازرسین بهداشت محیط برگزار شد .