برپایی نمایشگاه ایمنی غذایی و محصولات سبز در مركز بهداشتی- درمانی شماره یك شهری/ ایمنی غذا و استفاده از غذای سالم حق مردم است .
به گزارش وب دا ؛ بمناسبت هفته سلامت و در راستای شعار بهداشتی سال 94 ( ایمنی غذا از مزرعه تا سفره ) ، نمایشگاه ایمنی غذایی و محصولات سبز در مرکز بهداشتی - درمانی شماره یک شهری برپا شد.
در این نماشگاه که واحد های تغذیه ، بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای ، بهداشت خانواده ، معاونت غذا و دارو ، سازمان جهاد کشاورزی با محوریت غذای سالم و اداره برق با محور ایمنی در منزل حضور داشتند ، محصولات سبز زراعی ، سموم ارگانیک و تجهیزات سنجش سلامت آب و غذای سالم به نمایش گذاشته شد .
معاون بهداشت دانشگاه : همکاری بین بخشی برای رسیدن به هدف ایمنی غذایی و تولید غذای سبز و ارگانیک ضروریست.
دکتر مجتبی فرجام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا در مراسم افتتاح غرفه محصولات سبز در خصوص ایمنی غذا بیان داشت :عمل به شعار جهانی اندیشیدن و منطقه ای عمل کردن ، باعث پیشبرد اهداف سلامت در ایران شد و این اندیشه باید در خصوص تولید غذای سالم و ایمنی غذا نیز مد نظر قرار گیرد.
وی همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی ، اداره جهاد کشاورزی و اداره دامپزشکی برای رسیدن به هدف ایمنی غذایی و تولید غذای سبز و ارگانیک را ضروری دانستند .
کارشناس سازمان جهاد کشاورزی : ایمنی غذا و استفاده از غذای سالم حق مردم است .
مهندس بردبار کارشناس سازمان جهاد کشاورزی شهرستان فسا در خصوص شعار هفته سلامت گفت: ایمنی غذا و استفاده از غذای سالم حق مردم است و جهاد کشاورزی در این راستا از سال قبل در خصوص تولید محصولات سالم با همکاری واحد بهداشت حرفه ای و بهداشت محیط و ادارات مرتبط با این موضوع ، آموزش های لازم را برای عموم مردم و کشاورزان شروع کرده است. مهندس بردبار افزود : شهرستان فسا پتانسیل مناسبی برای تولید محصولات سالم کشاورزی دارا می باشد ولی متاسفانه کشاورزان در حال حاضر ، بدون مراجعه به کارشناسان کشاورزی به صورت مستقیم به فروشگاه های سموم کشاورزی مراجعه کرده و اقدام به خرید سم می کنند که جهاد کشاورزی برای ساماندهی مصرف سموم کشاورزی ، کمیته ی ساماندهی فروشندگان سموم کشاورزی را تشکیل داده و بازرسی ها در این خصوص در حال اجرا می باشد.