• 1399/01/07 - 19:24
  • - تعداد بازدید: 81
  • - تعداد بازدیدکننده: 81
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بررسی وضعیت بیماری کرونا در نشست منتخب مردم شهرستان فسا در مجلس با هیات رییسه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی فسا

4465

نشست ستاد دانشگاهی مقابله با ویروس کرونا با حضور منتخب مردم شهرستان فسا در مجلس یازدهم، دبیر ستاد مقابله با کرونای شهرستان و هیات رییسه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی با بررسی وضعیت بیماری و اقدامات انجام گرفته و نیازها و مشکلات برگزار گردید .



به گزارش وب دا فسا؛ منتخب مردم شریف شهرستان فسا در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از تلاشها و زحمات مجموعه علوم پزشکی شهرستان و کادر درمانی گفت: باید تلاش شود تا با ایجاد آگاهی در میان مردم، از حضور همشهریان در سیزده بدر و عواقب آن پیشگیری شود و بهترین راهکاری که در تمامی کشورها به  کار برده شده است، تشویق مردم به ماندن در منزل است .


دکتر حجت اله فیروزی افزود: شاید یکی از دلایلی که بخشی از مردم هنوز هشدارها در خصوص ماندن در منزل را جدی نمی گیرند، عدم اطلاعات کافی و عدم باور به مخاطرات و خطرات بیماری کرونا می باشد و واقعیتهای لازم را نمی دانند.


وی اضافه کرد: کنترلهای خوبی در ورودی بعضی از بخشهای شهرستان صورت گرفته است اما با توجه به مشاهدات و گفته های مردمی نیاز است تا در ورودی های متعدد شهرستان با مدیریت بیشتر و بهتر کنترل صورت گیرد.


همچنین در این نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا در تماس تلفنی ضمن قدردانی از مدافعان مبارزه با کرونا بر حمایت کامل از کادر درمان تاکید کرد و گفت: نگران کمبود امکانات و تجهیزات هستیم و از تمامی مجموعه های شهرستان برای مقابله با بیماری کرونا و بدست آوردن امکانات ضروری درخواست کمک داریم .


دکتر علی اصغر خالقی با اشاره به لزوم برخورد مسوولان با هنجار شکنان و کسانی که در این مهم کم کاری می کنند، افزود: اتخاذ تصمیمات حساس به صورت شهرستانی و مستقل می تواند بهترین کمک را به مردم شهرستان نماید و به عنوان الگوی کشوری نیز مطرح گردد چرا که نگرانی از موج دوم بیماری بسیار زیاد خواهد بود.


در ادامه جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا گزارش و تحلیلی از وضعیت ویروس کرونا، نحوه بیمار یابی، شیوع و کنترل بیماری و اقدامات انجام شده ارایه کرد و گفت: با تمامی ادارات، ارگانها و گروههای مردمی در سطح شهرستان ارتباط بسیار نزدیک و خوبی برقرار کرده ایم و همه در کنار هم برای موفقیت و مهار این بیماری تلاش می کنیم. 


دکتر یوسف غلامپور با اشاره به دغدغه های موجود افزود: تلاشهای زیادی در مجموعه دانشگاه برای تهیه تجهیزات و امکانات مورد نیاز برای مقابله با بیماری کرونا انجام شده است  اما هنوز نیازها و کمبودهایی از قبیل وسایل حفاظت شخصی برای کادر درمان و تمامی مجموعه شهرستان با توجه به پیش بینی های اپیدمیولوژیست ها  وجود دارد .


دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه به بررسی وضعیت استان فارس و شهرستان فسا در خصوص وضعیت شیوع، تعداد بیماران و راهکارهای مقابله ای که در دانشگاه علوم پرشکی فسا برای این کار اتخاذ شده است پرداخت و گفت: با توجه به اینکه اولین مورد بیماری را در 12 اسفند داشته ایم در حال حاضر کنترل و مدیریت خوبی در این زمینه انجام شده است.


دکتر کریمی همچنین به سوالات مطرح شده منتخب مردم شهرستان فسا در خصوص چگونگی قرنطینه خانگی، نحوه مدیریت بیماران، چگونگی پایش و بازدیدهای دوره ای پاسخ دادند.


سرهنگ حاج سیروس دستان دبیر ستاد مقابله با ویروس کرونا ضمن ارایه گزارشی از اقدامات ستاد شهرستانی مقابله با کرونا و تلاش های جهادگران، بر حمایت کامل خود از مجموعه درمانی تاکید کرد .


نماینده منتخب مردم شهرستان در مجلس یازدهم، تعداد 5000 ماسک و بالغ بر 100 لیتر محلول ضدعفونی بیمارستانی به مراکز درمانی کمک نمودند و قول مساعدت برای جذب اقلام حفاظتی و تجهیزات مورد نیاز دادند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 1358
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

4465 4465 4465
عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: