بررسی مسایل بهداشت و درمان بخش نوبندگان با حضور مسوولین منطقه و مسوولین دانشگاه علوم پزشکی فسا
به گزارش وب دا؛ نشست بررسی مسایل بهداشت و درمان بخش نوبندگان با حضور بخشدار و شورای اسلامی نوبندگان، ریاست و معاونین توسعه و بهداشت و مدیران اجرایی دانشگاه علوم پزشکی فسا در مدرسه سیدجمال الدین اسدآبادی برگزار گردید.
آقای علی بصیرت بخشدار نوبندگان ضمن قدردانی از خدمات و اقدامات دانشگاه علوم پزشکی فسا در بخش نوبندگان گفت: همدلی و همکاری مسوولین شهرستان در حوزه سلامت مایه شکوفایی و ارتقای خدمات سلامت در این بخش خواهد شد.
بصیرت افزود: طرح تحول سلامت سبب شیرینی کام مردم گردید و امیدواریم با ارتقای خدمات شاهد کاهش مراجعه مردم به مرکز شهرستان باشیم.
بخشدار نوبندگان با بیان اینکه این نشست ها سبب دلگرمی مردم و خدمات درخور شان مردم خواهد شد، اظهار داشت: 44نفر سفیر سلامت و کادر بهداشت و درمان در بخش نوبندگان بهترین خدمات را به مردم منطقه ارایه می دهند .
در ادامه حجت الاسلام سمتی امام جمعه نوبندگان ضمن قدردانی از تلاش ها و اقدامات در حوزه سلامت، بر رسیدگی و رفع مشکلات مردم تاکید نمودند.
حجت الاسلام سمتی به فرمایش حضرت امام على عليه السلامکه فرودند : هر چيز دنيا [از خير و شرّش] ، شنيدنش بزرگ تر از ديدن آن است ، و هر چيز آخرت [از پاداش ها و كيفرهايش] ، ديدنش بزرگ تر از شنيدن آن استاشاره کرد و اجر کار خیر و گره گشایی از مردم در آخرت بسیار زیاد است.
در این نشست دکترعلی اصغر خالقی رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا با بیان اینکه سفرهای عملیاتی در بخش های تابعه شهرستان فسا از برنامه های اصلی دانشگاه علوم پزشکی فسا می باشد، گفت: این امر می تواند سبب حل مشکلات با تعامل هر چه بیشتر با مسوولین محلی در جهت ارتقای خدمات سلامت گردد.
دکتر خالقی افزود: به یمن همکاری و کمک های سایر نهادهای موجود و خیرین سلامت در بخش نوبندگان وضعیت بهداشت و درمان این بخش نسبت به سایر بخش ها جایگاه قابل قبولی دارد.
وی اظهار داشت: نیازهای سلامت و بهداشت و درمان از جمله نیازهای خاص مردم می باشد و این با نظر تخصصی همراه خواهد بود و نیازهای بخش نوبندگان نیز در دستور کار دانشگاه قرار می گیرد و با اولویت مد نظر قرار خواهد گرفت.
ریاست دانشگاه ضمن اشاره به اجتماعی بودن سلامت و تعامل همه جانبه با سایر نهادها، بیان داشت: پیشگیری های بهداشتی از اصول اصلی مقدم بر درمان بوده و هست و امروز با اصلاح الگوی مصرف و ارتقای سبک زندگی و مراقبت های تغذیه ای می توان از ابتلا به بیماریهای غیرواگیر جلوگیری کرد و همکاری و همدلی و استفاده از ظرفیت های شوراهای شهر و روستا، آموزش و پرورش، ائمه جمعه و روحانیت و عموم مردم از نکات اساسی در تحقق این مهم است که نباید از آن غافل شویم.
دکترخالقی استفاده از ظرفیت خیرین سلامت را برگ زرین درخشانی در بخش نوبندگان دانست و ضمن تاکید بر تقویت این مهم، گفت: پر رنگ بودن نقش خیرین سلامت در بخش نوبندگان و همچنین تعامل هر چه بیشتر با مسوولین محلی، در ارتقای خدمات سلامت و حل مشکلات خواهد شد.
وی گفت: ظرفیت های شهرستانی و استانداری خصوصا کمک ها و اعتبارات 3 درصد نفت و گاز می تواند در پیشرفت پروژه های عمرانی نقش بسزایی داشته باشد و تعامل خوب بخشداری با این نهادها ثمره این مهم را دوچندان می کند.
ریاست دانشگاه افزود: استفاده از ظرفیت نماینده محترم مجلس با توجه به پزشک بودن ایشان و درک متقابل از نیازهای بهداشت و درمان شهرستان وجود دارد و برخی از پیگیری ها با خود ایشان در سطح کشوری انجام می پذیرد.
این نشست، سومین نشست عملیاتی در مراکز بخش های شهرستان می باشد که به همت ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا جهت بررسی و برطرف کردن مشکلات بهداشت و درمان بخش های شهرستان برگزار گردید.
گفتنی است در این نشست معاونین توسعه و بهداشت، ریاست اورژانس115، مدیران اجرایی دانشگاه شامل: معاونین فنی و اجرایی و مسوول و مشاور ستاد گسترش معاونت بهداشت، نماینده معاونت درمان، مدیران مالی، حراست، بازرسی، دفتر فنی،ITو روابط عمومی حضور داشتند.