بررسی مسایل بهداشت و درمان بخش ششده و قره بلاغ با حضور مسوولین منطقه و مسوولین دانشگاه علوم پزشکی فسا/قدردانی ریاست دانشگاه از تلاشهای همکاران شاغل در مراکز بهداشتی-درمانی منطقه ششده و قره بلاغ
به گزارش وب دا؛ نشست بررسی مسایل بهداشت و درمان بخش ششده و قره بلاغ با حضور بخشدار و شورای اسلامی ششده و شورای اسلامی قره بلاغ، ریاست و معاونین توسعه و بهداشت و مدیران اجرایی دانشگاه علوم پزشکی فسا در بخشداری ششده و قره بلاغ برگزار گردید.
در این نشست حجت الاسلام شهبازی امام جمعه ششده ضمن اشاره به پیشینه طبابت ایرانی از زمان ابوعلی سینا بیان داشت: پیامبر گرامی اسلام طبیب نفوس بود و پزشکان باید در این مسیر قدم بردارند .
حجت الاسلام شهبازی نشست هم افزایی مسوولین بخش ششده و قره بلاغ با مسوولین دانشگاه علوم پزشکی فسا در هفته وحدت را به فال نیک گرفته و گفت: امیدواریم مشکلات موجود تا حد ممکن برطرف و یا کاهش یابد.
آقای بلاغی بخشدار ششده و قره بلاغ با بیان اینکه مردم این منطقه در دوران حساس انقلاب و جنگ تحمیلی با اهداء شهدا و جانبازان و ایثارگران دین خود را نسبت به انقلاب ادا کرده اند، گفت: گره گشایی از کار مردم و برطرف کردن نیازهای بهداشتی- درمانی منطقه با تعامل و همکاری دانشگاه علوم پزشکی و معاونت بهداشت به سرانجام خوبی خواهد رسید.
آقای باقری رییس شورای شهر ششده به بیان برخی از مسایل و مشکلات منطقه پرداخت.
در ادامه دکترخالقی رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن اشاره به منویات مقام معظم رهبری و تاکیدات ریاست محترم جمهوری در سرکشی از مناطق محروم و رسیدگی به مشکلات مردم، دلیل حضور خود، معاونین و مدیران اجرایی دانشگاه را برطرف کردن مشکلات و تصمیم گیری با حضور کادر بهداشتی- درمانی شاغل در منطقه و تعامل با مسوولین محلی دانست.
دکترخالقی ضمن قدردانی از تلاش های همکاران شاغل در مراکز شهری و روستایی در منطقه ششده و قره بلاغ، بیان کرد: خدمت به محرومین سعادت و توفیقی الهی است.
ریاست دانشگاه با اشاره به سطح بندی خدمات در مناطق شهری و روستایی توسط شورای گسترش وزارت بهداشت، گفت: دانشگاه علوم پزشکی فسا اهتمام ویژه به حل مشکل مردم و کاهش درد و رنج بیماران دارد و امید است ضمن رایزنی های مربوطه اداری و با استفاده از توان خیرین در حوزه سلامت بتوانیم نیازهای تجهیزاتی و درمانی و دارویی منطقه را در حد توان کاهش دهیم.
دکترخالقی با تاکید بر اینکه طرح تحول نظام سلامت در دولت دوازدهم در حوزه بهداشت و آموزش نمود بیشتری خواهد داشت، افزود: این طرح از افتخارات نظام و دولت تدبیر و امید است و انشاء الله با عنایت و تدبیر شخص ریاست محترم جمهوری و سازمانهای بیمه گر مشکلات این طرح کاهش یابد.
دکترحسن جمشیدی معاون توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه بیان کرد: دانشگاه با تمام ظرفیت های موجود تلاش خود را جهت رفع مشکلات و کمبودها از نظر اعتباری و تجهیزاتی به کار خواهد گرفت و در مواردی که منع قانونی و سطح بندی وجود نداشته باشد پیگیری های مربوطه را انجام خواهیم داد.
گفتنی است در این نشست معاونین توسعه و بهداشت، مدیران اجرایی دانشگاه شامل: معاونین فنی و اجرایی و مسوول و مشاور ستاد گسترش معاونت بهداشت، مدیر درمان، مدیران مالی، حراست، بازرسی، دفتر فنی،IT و روابط عمومی حضور داشتند.