بازدید شش ساعته معاون بهداشت دانشگاه و کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان فسا/ جمع آوری130 کیلوگرم مواد غذایی فاسد از سطح عرضه
به گزارش وب دا؛ دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه به همراه مسوول و تعدادی از کارشناسان واحد بهداشت محیط در روز 11 فروردین ماه از 36 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین راهی و شهری فسا بازدید کردند.
در این بازدیدها یک رستوران بین راهی که به صورت غیر بهداشتی اقدام به تهیه غذا و عرضه آن به مسافران نوروزی می کرد، غیر فعال گردید و میزان 130 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد از سطح عرضه جمع آوری شد .
همچنین به رستورانی که به صورت غیرمجاز اقدام به عرضه قلیان به مشتریان نموده بود اخطار قانونی داده شد وقلیانهای عرضه شده ضبط گردید .
درادامه این بازدیدها تیم بازرسی معاونت بهداشت از زائر سرای امامزاده اسماعیل (ع) و کارخانه یخ مستقر در این محل بازدید کردند و وضعیت بهداشتی این مکانها مورد بررسی قرار گرفت .
گفتنی است تشدید بازرسی ها از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در قالب بسیج سلامت نوروزی تا 15 فروردین ماه ادامه خواهد داشت .