اولین نشست شورای سلامت شهرستان فسا در سال1404 برگزار شد
اولین نشست شورای سلامت شهرستان فسا در سال1404 به ریاست فرماندار ویژه شهرستان و با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، معاون بهداشت، بخشداران، شهرداران و روسای ادارت عضو شورای سلامت در فرمانداری ویژه برگزار و مهمترین موضوعات حوزه سلامت مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش وب دا فسا؛ فرماندار ویژه شهرستان فسا ضمن قدردانی از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گفت: قریب به ۸۰ کارگروه، کمیته و شورا در فرمانداری شهرستان تشکیل می شود که می توانیم عملکرد و توانمندی دستگاه های اجرایی را در این کمیته ها ارزیابی کنیم و شورای سلامت شهرستان نیز از جمله جلسات مهمی است که تاکید دارم بصورت منظم تشکیل گردد.
مهندس عزت اله جهانخواه با بیان اینکه هر موجود زنده و انسان بعنوان اشرف مخلوقات، نیاز اصولی و اولیه به دو موضوع امنیت و سلامت دارد، افزود: مقوله سلامت خود دارای دو بخش بهداشت و درمان است که محور اصلی بهداشت بر آموزش و فرهنگ سازی تاکید دارد.
فرماندار ویژه شهرستان بر تشکیل کمیته سلامت در بخش های مختلف شهرستان با مدیریت بخشداران تاکید کرد و گفت: بحث بهداشت و سلامت در روستاها بسیار حائز اهمیت است و دهیاران، پیگیر این موضوع در کنار تیم سلامت باشند.
وی بر پیگیری مصوبات و شناسایی موانع و چالش ها و ارایه راه حل مناسب تاکید کرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فسا با اشاره به هفته ملی جمعیت گفت: امیدواریم با کمک همه مسوولین و مردم، گام های مثبتی در جهت جوانی جمعیت، سلامت خانواده، پیشگیری از سقط عمدی جنین و بحران سالمندی برداریم.
دکتربابک پزشکی در خصوص اهمیت شورای سلامت بیان کرد: بحث سلامت در جامعه ابعاد گوناگونی دارد و وقتی جامعه ای را به عنوان جامعه ای سالم معرفی می کنیم هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی و مسائل رفاهی و اجتماعی هم باید مدنظر قرار دهیم و همه این ابعاد باید مورد توجه قرار گیرد و برای این موضوع می طلبد که همه ارگان ها و سازمان ها در کنار هم به این ابعاد توجه داشته باشند تا به سلامت کاملی که مد نظر در جامعه است، برسیم.
وی بیان کرد: شهرستان فسا به دلیل موقعیت جغرافیایی و تغییرات آب و هوایی، مستعد بومی شدن برخی از بیماری ها مانند سالک، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت می باشد که برای پیشگیری و کنترل این بیماری ها، نیاز به مشارکت جمعی و همکاری های بین بخشی است.
همچنین معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گزارشی از وضعیت بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت و سرخک و اقدامات دانشگاه در زمینه پیشگیری و کنترل این بیماری ها ارایه کرد و گفت: در حوزه بهداشت کارها باید عملیاتی باشد و نیاز به هماهنگی و همکاری بین بخشی سازمانها و ادارات در حفظ و تامین سلامت مردم می باشد.
دکتر الهام حق جو ضمن اشاره به ضرورت برگزاری منظم شورای سلامت شهرستان، به بیان انتظارات دانشگاه علوم پزشکی از سایر ارگان ها و سازمان های مرتبط در شهرستان جهت ارتقای سلامت مردم پرداخت.
ساماندهی سگ های بلاصاحب و موضوع جوانی جمعیت و سلامت خانواده از دیگر موضوعات مورد تاکید معاون بهداشت دانشگاه بود.
در ادامه، اعضای شورای سلامت در مورد مسائل بهداشت و درمان شهرستان به بحث و تبادل نظر پرداختند.
نظر دهید