• 1403/06/27 - 14:22

اطلاعیه تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی مهرماه 1402 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

به اطلاع کلیه داوطلبان پذیرفته ‌نشده آزمون استخدامی ۲۸ مهر ۱۴۰۲ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌رساند، فرآیند تکمیل ظرفیت آزمون مذکور در سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی(https://hrtc.ir/) آغاز گردیده است و تا 2 مهرماه1403 ادامه دارد.

به گزارش وب دا فسا؛ به اطلاع داوطلبانی که در آزمون استخدامی دانشگاه/دانشکده‌های علوم پزشکی پذیرفته نشده‌اند می‌رساند که با موافقت سازمان اداری و استخدامی کشور، مرحله تکمیل ظرفیت برای شغل‌های باقی‌مانده برگزار می‌شود.

فهرست شغل‌های دارای ظرفیت در جداول پیوست (دفترچه تکمیل ظرفیت وزارت بهداشت) اعلام شده و داوطلبان می‌توانند در این مرحله شغل‌های مورد نظر را انتخاب کرده و در آزمون شرکت کنند.

این دسته از داوطلبان می‌بایست پس از دانلود و مطالعه دقیق مفاد دفترچه تکمیل ظرفیت (فایل پیوست)، در صورت دارا بودن شرایط، با ورود به پروفایل خود اقدامات لازم را انجام دهند.

فایل ها