• 1404/11/01 - 13:16
  • - تعداد بازدید: 83
  • - تعداد بازدیدکننده: 77
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیر کل امور پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت تاکید کرد

پیش‌بینی برنامه عملیاتی حوزه پشتیبانی و رفاهی در سال 1405 برمبنای بخشنامه یکپارچه کشوری

مدیر کل امور پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت در نشست با روسای ادارات این اداره کل، بر مبنا قراردادن بخشنامه یکپارچه کشوری ابلاغ‌شده از سوی وزیر بهداشت برای پیش‌بینی برنامه عملیاتی سال 1405 حوزه پشتیبانی و رفاهی در ستاد و دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی تاکید کرد.

به گزارش وبدا، «داود شمس» در این نشست با اشاره به رویکرد اجرایی اقدامات حوزه پشتیبانی و رفاهی، گفت: برنامه عملیاتی این حوزه برمبنای بخشنامه ابلاغ‌شده از سوی وزیر محترم بهداشت و با نگاه فراگیر کشوری باید به‌گونه‌ای پیش‌بینی شود که انتظار تحقق آن را داریم.

مدیر کل امور پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت افزود: با توجه به بندهای این بخشنامه کشوری عناوین برنامه عملیاتی حوزه پشتیبانی و رفاهی مشخص شده و بر مبنای آن فعالیت‌ها و سازوکارهای مورد نیاز تعیین می‌شود.

در پایان این نشست مقرر شد روسای هر یک ادارات اداره کل امور پشتیبانی و رفاهی با بررسی مجدد بخشنامه یکپارچه کشوری ابلاغ‌شده، بندهای مرتبط با حوزه فعالیت خود را مشخص و اقدامات لازم برای تحقق آنها را در قالب برنامه عملیاتی سال 1405 تعیین کنند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار ویدیویی,اطلاعیه ها,اخبار تصویری,اخبار سلامت,اداره خدمات پرستاری
  • کد خبر : 15488
کلمات کلیدی
خبرنگار سیستم
خبرنگار

خبرنگار سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین اخبار

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: