• 1401/08/15 - 11:03
  • - تعداد بازدید: 424
  • - تعداد بازدیدکننده: 414
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوره آموزشی "آشنایی با افزودنی های غذایی"

در راستای توانمندسازی کارشناسان حوزه نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و همچنین مسئولین فنی واحد‌های تولیدی، دوره آموزشی با عنوان "آشنایی با افزودنی های غذایی" در معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا، دکتر زهرا مجدی مدیر نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با اعلام این خبر گفت: در راستای توانمندسازی کارشناسان حوزه نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و همچنین مسئولین فنی واحد‌های تولیدی، در تاریخ ١١ آبان ماه دوره آموزشی با عنوان "آشنایی با افزودنی های غذایی" در محل سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید. در این دوره ٨ ساعته شرکت کنندگان با انواع افزودنی های غذایی و کاربرد آنها در تکنولوژی و صنعت غذا آشنا شدند..

وی افزود: حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا مطابق برنامه چند سال اخیر، نسبت به برگزاری دوره‌های آموزشی مورد نیاز کارشناسان و مسئولین فنی واحد‌های تولیدی اقدام می نماید.
ایشان خاطر نشان کردند: مطابق دستورالعمل های جاری سازمان غذا و دارو مسئولین فنی واحد‌های تولیدی به منظور تمدید کارت فعالیت خود موظف به گذراندن دوره های آموزشی تخصصی و کسب ٢۵ امتیاز سالیانه می باشند.
دکتر مجدی در پایان افزود: برگزاری دوره های آموزشی مذکور شرکت کنندگان را از هزینه های گزاف شرکت در کلاس های آموزشی آموزشگاه های خصوصی کشور و تحمل مشکلات سفر معاف میسازد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار ویدیویی,اطلاعیه ها,اخبار تصویری,اخبار سلامت
  • کد خبر : 7069
کلمات کلیدی
خبرنگار سیستم
خبرنگار

خبرنگار سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین اخبار

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: