• 1404/04/31 - 21:28
  • - تعداد بازدید: 129
  • - تعداد بازدیدکننده: 121
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اهداء تجهیزات آزمایشگاهی به بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا توسط نیک اندیش سلامت

رئیس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حضرت ولیعصر(عج) فسا گفت: مهندس علی اکبر خوش خو نیک اندیش حوزه سلامت، تجهیزات تخصصی آزمایشگاهی به ارزش ۱۳۸ میلیون تومان به آزمایشگاه بیمارستان اهداء کرد.

به گزارش وب دا فسا؛ دکتر ناصر قهرمانی ضمن قدردانی و تجلیل از این اقدام خداپسندانه و ارزشمند بیان کرد: این تجهیزات شامل یک دستگاه سانتریفیوژ ۲۴ شاخه TOPSCIEN، یک دستگاه ESR سی خانه پارسیان طب زمان و یک عدد فیلتر مخصوص میکروسکوپ آموزشی Olympus می باشد. 

رئیس بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) با بیان اینکه مشارکت خیرین در عرصه های مختلف حوزه سلامت یکی از موثرترین و اصیل ترین خدمات مردم دوستانه است، افزود: با اضافه شدن این دستگاه های به روز و جدید، شاهد ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات آزمایشگاهی قابل ارائه به مراجعین و همشهریان خواهیم بود. 

دکتر قهرمانی از زحمات و پیگیری های مربوط به خرید تجهیزات، توسط دکتر توسلی مسئول فنی آزمایشگاه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) قدردانی نمود. 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار ویدیویی,اطلاعیه ها,اخبار تصویری,اخبار سلامت,اداره خدمات پرستاری
  • کد خبر : 13970
خبرنگار سیستم
خبرنگار

خبرنگار سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین اخبار

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: