• 1401/05/02 - 12:52
  • - تعداد بازدید: 445
  • - تعداد بازدیدکننده: 422
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

25 جولای روز جهانی پیشگیری از غرق شدگی/ غرق شدن یکی از ده علت اصلی مرگ و میر کودکان و جوانان 1 تا 24 ساله

25 جولای از طریق قطعنامه A/RES/75/273 مجمع عمومی سازمان ملل متحد در آوریل 2021 با عنوان « روز جهانی پیشگیری از غرق شدگی » اعلام شده است.

به گزارش وب دا فسا؛ این رویداد جهانی به عنوان فرصتی برای برجسته کردن تأثیر غم انگیز و عمیق غرق شدگی بر خانواده ها و جوامع و ارائه راه حل های نجات دهنده برای جلوگیری از آن است.

تخمین زده می شود که سالانه 236000 نفر در جهان غرق می شوند و غرق شدن یکی از ده علت اصلی مرگ و میر کودکان و جوانان 1 تا 24 ساله است.

 بیش از 90 درصد مرگ و میر ناشی از غرق شدگی در رودخانه‌ها، دریاچه‌ها، چاه‌ها و مخازن ذخیره‌سازی آب خانگی در کشورهای کم‌ درآمد و متوسط ​​رخ می‌دهد و کودکان و نوجوانان در مناطق روستایی به طور نامتناسبی تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

از همه ذینفعان دعوت می‌شود تا روز جهانی پیشگیری از غرق شدگی را با تأکید بر نیاز به اقدام فوری، هماهنگ و چند بخشی در مورد اقدامات اثبات‌شده مانند:

 

  • نصب موانع کنترل دسترسی به آب ها ومکان های پرخطر
  • ایجاد مکان های امن دور از آب
  • آموزش شنا، ایمنی آب و مهارت های نجات ایمن
  • آموزش امداد و نجات ایمن و احیاء تنفسی
  • تنظیم و اجرای مقررات ایمن قایقرانی و کشتیرانی
  • بهبود مدیریت ریسک سیل

 

یک فعالیت ویژه که ممکن است برخی از سازمان‌ها بخواهند انجام دهند، « روشن کردن مکان های تفریحی و دیدنی با رنگ آبی برای روز جهانی پیشگیری از غرق شدگی» است.

 

ترجمه در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 6654
خبرنگار سیستم
خبرنگار

خبرنگار سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: