• 1404/12/10 - 18:50
  • - تعداد بازدید: 47
  • - تعداد بازدیدکننده: 43
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیام دکتر پزشکی رییس دانشگاه، هیات رییسه و دانشگاهیان علوم پزشکی فسا در محکومیت جنایات اسرائیل و آمریکای تروریست در شهادت امام خامنه ای، فرماندهان نظامی و هموطنان عزیز بی دفاع ایران اسلامی

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

از مؤمنان مردانی هستند که به آنچه با خدا بر آن پیمان بستند [و آن ثبات قدم و دفاع از حق تا نثار جان بود] صادقانه وفا کردند، برخی از آنان پیمانشان را به انجام رساندند [و به شرف شهادت نایل شدند] و برخی از آنان [شهادت را] انتظار می برند و هیچ تغییر و تبدیلی [در پیمانشان] نداده اند. 

 

ما اعضای هیات رییسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی فسا، اقدامات رژیم غاصب صهیونیستی این غده سرطانی و آمریکای تروریست جنایتکار در شهادت امام خامنه ای(قدس سره الشریف)، فرماندهان نظامی و هموطنان عزیز کشور عزیزمان ایران را محکوم می نماییم.

 

سنت و مشیت الهی بی تردید نشان از آن دارد که خون پاک شهدا، الهام بخش جوانان این مرز و بوم و ملل مظلوم جهان و محرّک قلوب مومنین در جهت اعتلا و سرافرازی همه جانبه میهن اسلامی و مقاومت ملل مظلوم و مستضعفان خواهد بود.

 

ما دانشگاهیان علوم پزشکی فسا با اقتدا به " فرمایش شهید آیت‌الله امام خامنه‌ای که فرمودند: دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله." بر مجازات سخت رژیم تروریستی صهیونی و آمریکای جنایتکار و خونخواهی از شهیدان عزیزی که ناجوانمردانه در خاک وطن جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسیدند، تاکید می نماییم و ان شاءالله با جهاد علمی و وحدت و‌ وفاق ملی راه شهدای عزیز را ادامه خواهیم داد و پیشرفت همه جانبه ایران اسلامی را آرزومندیم.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار ویدیویی,اطلاعیه ها,اخبار تصویری,اخبار سلامت,اداره خدمات پرستاری
  • کد خبر : 15771
کلمات کلیدی
خبرنگار سیستم
خبرنگار

خبرنگار سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: