روزشمار هفته ملی بدون دخانیات اعلام شد
شعار روز جهانی و هفته ملی بدون دخانیات "دخانیات، تهدیدی برای سلامت و محیط زیست ما" اعلام شد.
با ایثار خانواده های بیماران مرگ مغزی؛
رتبه دوم اهداء عضو در کشور در سال 1400 به شهرستان فسا رسید/ثبت ۶۸ مورد اهدای عضو با ۱۷۸ عضو اهدایی در فسا
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: طبق اعلام وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی فسا موفق به کسب رتبه دوم اهداء عضو در کشور در سال 1400 گردید که این مهم نشان از بزرگواری مردم در ارایه هر گونه کمک به همنوع دارد.
قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت شهرستان فسا با حضور مسوولین مرتبط شهرستان و هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی
نشست قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت شهرستان فسا با حضور مسوولین مرتبط شهرستان و هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید.
دکتر عیناللهی در اجلاس روسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور خبر داد
بومی گزینی دانشجویان دستیاری به استان ها واگذار می شود
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بومی گزینی دانشجویان دستیاری تخصصی و تفویض جذب دانشجوی دستیاری تخصصی به استانها خبر داد.
سلامت و مساله ی جوانی جمعیت از محورهای مهم سخنرانی معاون فرهنگی و دانشگاه علوم پزشکی فسا در نمازجمعه شهر فسا
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا در آخرین روز از هفته سلامت به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه ی 23 اردیبهشت ماه با اشاره به اهمیت تعالی سلامت و جوانی جمعیت گفت: سلامتی خانواده و جوانی جمعیت از مهمترین مسائل امروز جامعه است و این امر نیز خود در ارتباط مستقیم با حفظ سلامتی سیاره زمین است.
اندیشکده آمریکایی رند:
ایران در دولت رییسی در مقابله با کرونا بسیار موفق عمل کرد
یک اندیشکده آمریکایی در گزارشی تحلیلی عنوان کرده که ایران در دولت دکتر رییسی، در مقابله با بیماری همه گیر کرونا بسیار موفق عمل کرده و بزرگ ترین نقطه عطف در خصوص مهار همه گیری زمانی بود که ایران تحت زمامداری رییس جمهور جدید، تسریع روند تزریق روزانه واکسن کووید ۱۹ را کلید زد.
قدردانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فسا از نماینده مردم شریف فسا در مجلس در توجه به حوزه سلامت و تقدیر از اقدامات دانشگاه، وزارت بهداشت و مدافعان سلامت در مدیریت و کنترل بیماری کرونا
دکتر وکیل سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فسا در پیامی از دکتر فیروزی نماینده مردم شریف شهرستان در مجلس در پی ارسال پیام تبریک به مناسبت هفته سلامت و تقدیر از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی فسا، وزارت بهداشت و مدافعان سلامت در مدیریت و کنترل بیماری کرونا و واکسیناسیون عمومی مردم قدردانی کرد.
کسب مقام برتر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا در نخستین جشنواره ملی فیلم و عکس پرستار فرشته رحمت استان زنجان
نخستین جشنواره ملی فیلم، عکس و دلنوشته «فرشته رحمت»، با تقدیر از برترینها در زنجان به کار خود پایان داد و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا موفق به کسب مقام دوم فیلم کوتاه بخش ویژه شد.
انجام 8هزار مورد دیالیز در بیمارستان دکتر علی شریعتی فسا
رییس بیمارستان دکتر علی شریعتی فسا گفت: در سال گذشته تعداد 8هزار و 150 مورد دیالیز در بخش همودیالیز این بیمارستان انجام گرفت که 80 مورد آن بیمار میهمان از استانهای دیگر بوده اند.
موفقیت ۲ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی فسا در آزمون پیش کارورزی پزشکی کشوری
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: این دانشگاه موفق به کسب ۲ رتبه برتر در شصت و نهمین دوره آزمون پیش کارورزی پزشکی شد.
