• 1404/08/12 - 10:52
  • - تعداد بازدید: 93
  • - تعداد بازدیدکننده: 86
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جشن دندان شش در دبستان پروین اعتصامی فسا/ پیشگیری، کلید طلایی لبخندهای سالم کودکان

جشن رویش دندان شماره شش همزمان با پویش ملی سلامت دهان و دندان، با هدف ارتقای فرهنگ مراقبت از اولین دندان دائمی با حضور دکتر حق جو معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا در دبستان پروین اعتصامی فسا برگزار شد.

به گزارش وب‌دا فسا؛ این برنامه با هدف آگاهی‌بخشی درباره اهمیت مراقبت از دندان‌های دائمی تازه‌ روئیده و نقش آن‌ها در سلامت عمومی و موفقیت تحصیلی کودکان اجرا شد. دانش‌آموزان با مشارکت در فعالیت‌های متنوعی چون شعرخوانی، نقاشی، بازی‌های آموزشی و دریافت بسته‌های بهداشتی شامل مسواک و خمیردندان، با اصول اولیه حفظ سلامت دهان و دندان آشنا شدند.

دکتر بیژن دندانپزشک معاونت بهداشت در این مراسم با تأکید بر نقش پیشگیری در سلامت دهان، توصیه‌هایی از جمله مسواک زدن دوبار در روز، مراجعه منظم به دندانپزشک و پرهیز از مصرف خوراکی‌های آسیب‌رسان به دندان را مطرح کرد.

این برنامه با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه، اداره آموزش و پرورش شهرستان فسا و مدیریت دبستان پروین اعتصامی برگزار شد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار ویدیویی,اطلاعیه ها,اخبار تصویری,اخبار سلامت,اداره خدمات پرستاری
  • کد خبر : 14872
خبرنگار سیستم
خبرنگار

خبرنگار سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: