• 1403/02/07 - 14:49
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا اعلام کرد:

مشکل و کمبودی در تامین و توزیع شیرخشک در شهرستان فسا نداریم

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان کرد: در حال حاضر در سطح شهرستان به میزان کافی شیر خشک وجود دارد و توزیع آن در تمامی داروخانه‌ها پایدار بوده و هیچ مشکلی برای تامین و کمبودی در توزیع شیرخشک وجود ندارد.

به گزارش وب دا فسا؛ دکتر شعله خانی افزود: چنانچه در سال جاری میزان موالید افزایش یابد، به همان نسبت به میزان شیرخشک توزیعی به داروخانه ها افزوده می شود.

وی ادامه داد: در این راستا برای عرضه شیرخشک در داروخانه ها در سامانه های بیمه سلامت و "تیتک" تنها کد ملی شیرخوار لازم است ، لذا به داروخانه ها اعلام شده که در صورت احراز هویت عرضه شیرخشک را داشته باشند .

معاون غذا و دارو دانشگاه با بیان اینکه شیرخشک برای کودکان زیر دو سال مشمول یارانه است، گفت: خانواده‌ها می‌توانند با ارائه کد ملی یا شناسنامه نوزاد زیر دو سال، برای خرید ماهانه شیرخشک با قیمت دولتی و یارانه‌ای از داروخانه‌ها اقدام کنند.

دکتر خانی اضافه کرد: شهروندان محترم می توانند از طریق راههای ارتباطی سامانه ۱۹۰ و شماره تماس ۵۳۳۱۸۳۸۴ هر گونه کمبود شیرخشک را به معاونت غذا و دارو اطلاع دهند.