• 1403/02/18 - 14:40

برگزاری آیین گرامیداشت روز استاد و تقدیر از اساتید برتر دانشگاه علوم پزشکی فسا و تجلیل از دکتر جعفر آی استاد پیشکسوت گروه بافت و پزشکی بازساختی کشور

آیین گرامیداشت روز استاد و تقدیر از دکتر جعفر آی استاد پیشکسوت گروه بافت و پزشکی بازساختی کشور و اساتید برتر دانشگاه علوم پزشکی فسا با حضور هیات رییسه در آمفی تئاتر پردیس آموزشی برگزار گردید.

به گزارش وب دا فسا؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا در این آیین گفت: با تلاش همه همکاران و اساتید گرامی، علیرغم مشکلات مختلف موجود، دانشگاه دستاوردهای خوبی داشته و روند رو به پیشرفتی را طی می کند.

دکتر مهدی رضاییان با بیان اینکه آینده علم به سمت علوم نوین است، افزود: از قافله پیشرفت علمی نباید عقب بمانیم و با پایبندی به اصول علوم قدیم، باید نگاه به علوم نوین داشته باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی عابدی مسوول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه به اهمیت جایگاه تدریس و استاد مطالبی بیان کرد.

دکتر سید امین کوهپایه معاون آموزشی دانشگاه در خصوص رابطه بین استاد و دانشگاه و اهمیت آن سخنرانی کردند.

دکتر جعفر آی استاد پیشکسوت گروه بافت و پزشکی بازساختی کشور ضمن بیان خاطراتی از دوران مسوولیت و استادی در دانشگاه علوم پزشکی فسا، بر ضرورت استفاده از  فناوری ها و علوم نوین از جمله پزشکی بازساختی، نانو و هوش مصنوعی و... برای پیشرفت حوزه سلامت تاکید کرد.

در ادامه این مراسم، از تلاش ها و خدمات ارزنده دکتر جعفر آی به بافت و پزشکی بازساختی کشور و دانشگاه علوم پزشکی فسا تجلیل گردید و آمفی تئاتر پردیس آموزشی دانشگاه به نام استاد جعفر آی نامگذاری شد.

در این آیین از اساتید برتر و طرحهای برتر تقدیر گردید.

استادان برتر:

دکتر محمد ابراهیم آستانه

خانم دکتر الهام کبریایی

دکتر محمد مهدی نقی زاده

دکتر مصطفی بیژنی

مدیران برگزیده معاونت آموزشی:

دکتر محمد قربانی

دکترمحسن گوهری نیا

استاد برتر از نظر دانشجویان:

دکتر راحله نعمتی فوق تخصص نوزادان

طرح های برتر:

1- طرح " فرایند تدوین، اجرا و ارزیابی برنامه کارآموزی در شرکت های دانش بنیان برای دانشجویان دکتری مهندسی بافت"