• 1403/02/03 - 10:42

اردوی جهادی دو روزه قرارگاه عهد خدمت دانشجویان جهادگر در منطقه میانجنگل شهرستان فسا بمناسبت هفته سلامت

خدمات جهادی سلامت قرارگاه عهد خدمت دانشجویان جهادگر شهرستان به همت تیم جهادی بسیج دانشجویی شهید سلیمانی، معاونت های فرهنگی و دانشجویی و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا به همراه جهادگران دیگر شهرستان به روستاهای محمود آباد و شهرک شهید رجایی منطقه میانجنگل رسید.

به گزارش وب دا فسا؛ دبیر جهادی بسیج دانشجویی شهید سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: در این اردوی جهادی دو روزه که با هدف محرومیت زدایی و خدمت رسانی به مناطق محروم با هماهنگی واحد آموزش سلامت معاونت بهداشت انجام شد، بهورزان مرکز خدمات جامع سلامت مقابری و جمعی از دانشجویان فعال جهادی به ارایه خدمات سلامت پرداختند.

فاطمه عباسی با اشاره به ارایه خدمات سلامت به مردم این منطقه افزود: غربالگری فشارخون و قندخون، اندازه گیری توده بدنی، توزیع پمفلت، مشاوره های سلامت و جوانی جمعیت، آموزش بهداشت فردی، دهان و دندان و ارائه آموزش بهداشت فردی به کودکان، انجام آزمایش های قند خون، چربی خون، آنزیم کبدی و ...، تزریقات، توزیع داروهای مورد نیاز و تکمیل پرسشنامه های مربوط به سبک زندگی از جمله این خدمات بود.

دبیر جهادی بسیج دانشجویی شهید سلیمانی دانشگاه از زحمات دانشجویان جهادگر آقایان امیرحسین گزین، محمد فاضل یاربی، محمد مهدی مطهری نیا، امیر رضا نظافت و خانم ها: فاطمه عباسی، مریم جعفری، فاطمه عادل زاده، محدثه بهمنی، زهرا شیبانی، زهرا رضایی، غزل کشاورزیان، مائده محمد قاسمی، زهرا قربانی و ساره یزدان شناس قدردانی کرد.

وی بیان کرد: جشن افتتاحیه اردوهای جهادی دانشجویان در سال1403 در مکان امامزاده سید میرحسین با برگزاری مسابقه و اهدای جوایز به بچه های روستا و ایجاد محیطی شاد انجام شد و از اهالی روستا برای همکاری با گروه های جهادی دعوت گردید.