بازدید سرپرست دانشگاه از مراکز واکسیناسیون، درمانگاه ویژه کووید-19، بخش بستری بیماران کرونا و عیادت از بیماران بستری در بخش خون و سرطان

دکتروکیل سرپرست دانشگاه و جمعی از اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن بازدید از مراکز واکسیناسیون و مراکز جامع سلامت موسی بن جعفر(ع) و الزهرا(س) و خداقوت به مدافعان سلامت، روند واکسیناسیون کووید-19 و  ارایه خدمات به مراجعین را بررسی کردند.

مسوولین دانشگاه در ادامه از درمانگاه ویژه کرونا در بیمارستان دکتر شریعتی و بخش ویژه بستری بیماران کرونایی در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) بازدید نمودند.

همچنین بمناسبت عید غدیرخم سرپرست دانشگاه و جمعی از اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی فسا با حضور در بخش خون و آنکولوژی بیمارستان دکتر شریعتی از بیماران بستری در این بخش عیادت کردند.

{author_name}
تصویر نویسنده :