• 1401/05/22 - 10:24

شورای امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد

دکتر محمدکاظم وکیل سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن تسلیت ایام شهادت مظلومانه حضرت امام حسین(ع) و یارانش و آرزوی قبولی عزاداری و سوگواری ها گفت: در خصوص امر به معروف و نهی از منکر آنچه حائز اهمیت است اینست که ابتدا خود عامل به امر به معروف و نهی ازمنکر باشیم و این درسی است که ما از واقعه عاشورا و قیام آن حضرت گرفته ایم.

به گزارش وب دا فسا؛ در ادامه حجت الاسلام مهدی عابدی مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با بیان اینکه  اصلاح رفتار در امور اداری و رضایتمندی ارباب رجوع قبل از ورود به مسئله حجاب و پوشش، امری لازم می باشد، گفت: امر به معروف و نهی از منکر در کلیه رفتارها و امورات در کلیه حوزه ها و سطوح دانشگاه اعم از اساتید، کارکنان، پزشکان، کادر بهداشت و درمان و دانشجویان مد نظر باشد و مدافعان سلامت به معنای واقعی کلمه در کلیه امور سرآمد و باعث افتخار در بین اقشار جامعه گردند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اشاره به اهمیت موضوع امر به معروف و نهی از منکرتاکید کرد: مهمترین معروف در شرایط کنونی، مسئله عفاف و حجاب است و عزم این شورا برای تدوین برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت جهت عملیاتی نمودن شاخص های امر به معروف و نهی از منکر می باشد.

دکتر پژمان باقری از ارائه مدل و الگوی بومی  پوشش در دانشگاه علوم پزشکی فسا خبر داد.

در ادامه این جلسه اعضای شورا در خصوص موارد پیشنهادی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در پایان جلسه ازخانم رویا اردیبهشت بعنوان فعال امربه معروف و نهی از منکر تقدیر شد.

• گروه خبری :