• 1401/06/27 - 09:59

دزیمتری دوره‌ای بخش رادیولوژی مراکز بهداشتی درمانی شبانه روزی زاهدشهر، ششده و قره بلاغ

دزیمتری و اندازه گیری دقیق تابش اشعه در مراکز بهداشتی درمانی توسط مسئول فیزیک بهداشت مجموعه دانشگاه علوم پزشکی فسا مورد سنجش قرار گرفت.

وضعیت دزیمتری محیطی بخش رادیولوژی مراکز بهداشتی درمانی شبانه روزی زاهدشهر، ششده و قره بلاغ توسط مسوول فیزیک بهداشت مجموعه دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت که دز محیطی مناطق بررسی شده در حد استاندارد می باشد.

دکتر ابوالحسن رضاییان در گفتگو با وبدا: ایمن بودن مراکز رادیولوژی تشخیصی که با منابع یونساز سروکار دارند، باعث از بین رفتن نگرانی پرتوکاران، ایجاد فضای مطلوب کاری و ارتقاء کیفیت خدمات پرتوکاران می گردد. جهت حصول این امر، انجام عملیات مونیتورینگ محیطیی سالیانه و نظارت مسئولین فیزیک بهداشت ضروری می باشد.

دکتر ابوالحسن رضاییان در ادامه گفت: وضعیت دزیمتری محیطی بخش رادیولوژی مراکز رادیولوژی معاونت بهداشتی بوسیله دستگاه سروی متر اتاقک یونیزان دیجیتال بررسی و ثبت گردید و سپس میانگین دز محیطی مناطق کنترل و نظارت از جمله منطقة کنترل، شیشه و درب سربی، اتاق رادیوگرافی، سالن انتظار بیماران به تفکیک در هر بخش برآورد شد.

وی با بیان اینکه دز محیطی مناطق بررسی شده در حد استاندارد می باشد، افزود: نکات حفاظت در برابر پرتوها به پرسنل پرتوکار آموزش داده شد و موارد نقص و معایب حفاظت پرتویی به مسوولین و مدیران مربوطه اطلاع داده شد تا نسبت به رفع آن اقدام نمایند.

• گروه خبری :
سید عبدالعلی دهقانی