• 1401/07/02 - 09:30
پیام‌ مشترک رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه

به مناسبت گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت

بسم رب الشهدا و الصدیقین

زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از خود شهادت نیست

امروز در حالی به هفته سراسر افتخار دفاع مقدس وارد می شویم که بیش از هر زمان دیگر؛ عناد و بغض دشمنان قسم خورده این کیان اسلامی و جغرافیای پر مهر ایران که کمر به قطع نهال انقلاب بسته اند را شاهد هستیم لکن زهی خیال باطل، این دشمنان غافل اند که نهال انقلاب با رشادت ها و خون های پاک بهترین جوانان این مرز و بوم و در سایه توجهات ولی امر مسلمین جهان و عنایات خاص حضرت ولیعصر (عج) به شجره طیبه و تناوری تبدیل شده که در عمق جان مظلومان و قلوب آزادی خواهان جهان ریشه دوانده است .

بی تردید یاد نام شهیدان مایه عزت ملت و تداعی بخش راه پیروزی است. لذا بر همه ما فرض است نام های نورانی شهیدان را تکریم نماییم و ارج نهیم و عظمت جایگاه آنان را در یادها ماندگار سازیم.

شهدا مدیون شماییم.

• گروه خبری :