• 1401/04/02 - 10:48

ارتقاء رتبه پنج عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا به مرتبه دانشیاری

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فسا از موافقت هیات ممیزه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ارتقاء رتبه 5 عضو هیات علمی این دانشگاه به مرتبه دانشیاری خبر داد.

به گزارش وب دا فسا؛ دکترمحمد کاظم وکیل گفت: در جلسه مورخه 31 خردادماه 1401 هیات ممیزه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با ارتقاء مرتبه دکتر شهناز کریمی گروه پرستاری، دکتر آوا سلطانی حکمت گروه فیزیولوژی، دکتر یاسر منصوری گروه ژنتیک، دکترعلی قنبری اسد گروه بیوتکنولوژی و دکترنوید علی نژاد گروه بهداشت  از استادیاری به دانشیاری موافقت گردید.
سرپرست دانشگاه ضمن تاکید بر برنامه های منسجم معاونت آموزشی برای ارتقاء مستمر و فعالانه اعضاء هیات علمی دانشگاه، این رخداد مهم را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت.
دانشگاه علوم پزشکی فسا دارای 107 عضو هیات علمی آموزشی و پژوهشی است که 1 نفر استاد، 16 نفر دانشیار، 69 نفر استادیار، 18 نفر مربی بعنوان اعضای هیات علمی آموزشی و 3 نفر نیز بعنوان اعضای هیات علمی پژوهشی می باشند.

• گروه خبری :