رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: با دریافت محموله های جدید واکسن کووید19 و استقبال گسترده مردم، تا 21 مهرماه سال جاری، 200 هزار و 250 دز واکسن به گروههای هدف تزریق شده است.

به گزارش وب دا فسا؛ دکترعلی اصغر خالقی افزود: در این مدت تعداد 129 هزار و 822 نفر دز اول واکسن کرونا را دریافت کردند که به 70 هزار و 428 نفر از آنها دز دوم نیز تزریق شده است.

وی با بیان اینکه اولین واکسن در دسترس بهترین واکسن می باشد، ادامه داد: عوارض واکسن در مقایسه با عوارض ابتلا به بیماری کرونا بسیار ناچیز است و واکسیناسیون عمومی تاثیر زیادی در عدم ابتلا به بیماری شدید و کاهش مرگ و میر و بستری در بیمارستان دارد .

رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا با بیان اینکه واکسیناسیون عمومی و رعایت پروتکل های بهداشتی بهترین راه مقابله با همه گیری کووید 19 می باشد، گفت: افراد واکسینه شده می بایست پروتکل های بهداشتی اعم از رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده مداوم و صحیح از ماسک، شست و شوی دست ها، بازبودن پنجره ها و تهویه مناسب هوا را رعایت نمایند.

دکترخالقی ازهمشهریان عزیز بالای 12 سال درخواست کرد: برای حفظ سلامت خود و عزیزانتان در برابر بیماری کرونا، هر چه سریعتر به مراکز واکسیناسیون کووید19 در شهر و روستا مراجعه نمایید.