انجمن خیریه دانشجویی باران دانشگاه علوم پزشکی فسا، با شناسایی خانواده های نیازمند اقدام به اهداء بسته های حمایتی - معیشتی در قالب طرح های خیرخواهانه نمود.

به گزارش وب دا فسا؛ دبیر انجمن خیریه دانشجویی باران گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، تعدادی از خانواده هایی که با بیماری های خاص دست و پنجه نرم می کنند و هم چنین مشاغل آزادی که با توجه به این وضعیت در کسب درامد خانوار دچار مشکل شده اند، شناسایی و جهت کمک بررسی شدند.

محمدمهدی هادی پور با بیان اینکه اجرای این طرح های خیرخواهانه، روح همدلی و ایمان را بین مردم به جریان می اندازد، افزود: با توجه به کمک های جمع آوری شده، بسته های حمایتی برای خانوارهای شناسایی شده، تهیه شد و با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی، سرپرست اداره فرهنگی و کارشناس فرهنگی این بسته ها به خانوارهای نیازمند اهدا شد.

وی اضافه کرد: طرح های خیرخواهانه با بسترسازی برای مشارکت و نقش آفرینی، هماهنگی و انسجام فعالیت های خیریه درصدد تقویت مولفه های استحکام طرح های همدلی است و در این راستا اهداف شناسایی خانوارهای درگیر با بیماری های خاص، تلاش جهت رفع آلام آنان و حمایت مالی را دنبال می کند.

دبیر انجمن خیریه دانشجویی باران با اشاره به تداوم طرح های حمایتی و تهیه بسته های غذایی گفت: این دومین مرحله از طرح توزیع بسته های حمایتی در سال جاری توسط این انجمن است، امیدواریم در مراحل بعد خانواده های بیشتری شناسایی شوند و با توجه به همدلی خیرین، بتوانیم گامی موثر و ماندگار برداریم.