دکتر علی اصغر خالقی در پیامی از آقای رستگار رییس سابق دادگستری شهرستان فسا تقدیر نمود و انتصاب حجت الاسلام خورشیدی را به ریاست دادگستری شهرستان تبریک گفت .

به گزارش وب دا فسا؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا در پیام قدردانی از آقای رستگار ضمن تشکر از خدمات ارزنده وی در جایگاه ریاست دادگستری سلامت محور و عدالت گستر آورده است: خاطرات تلاش های شما در ایجاد بسترهای مناسب تحقق جامعه سالم، به عنوان محور توسعه پایدار، در جای جای شهر موج می زند و این باقیات صالحات، چراغی فراروی زندگی و آینده شما خواهد بود که: بقیّة الله خیرلکم.

دکتر خالقی در پیام تبریک انتصاب حجت الاسلام خورشیدی به ریاست دادگستری شهرستان فسا آورده است: با قلبي سرشار از نور، انديشه اي آكنده از مهر و ذهني انباشته از برترين ها، حضور سبز جنابعالي را در جايگاه " رياست دادگستري سلامت محور و عدالت گستر شهرستان " گرامي داشته و تقارن اين انتصاب شايسته با دهه نوراني ولايت را به فال نيك مي گيريم.

رییس دانشگاه در بخشی از این پیام تاکید کرد: همانگونه كه نيك مستحضريد در شرايطي كه بيماري كرونا، با گستره ي جهاني، تمام ابعاد زندگي بشر را تحت الشعاع خويش قرار داده؛ در روزگاري كه غلبه بر ويروس منحوس كوويد۱۹، تنها در گرو آموزش همگاني و تغيير سبك زندگي و دريك كلام مشاركت ملي است؛ بي ترديد دلگرمي تمامي مدافعين جانفشان سلامت شهرستان، به همدلي، همياري و اهتمام مديران دلسوز و خدومي معطوف هست كه در راستاي اهداف متعالي نظام سلامت، تلاش و همكاري در ايجاد جامعه سالم، به عنوان محور توسعه پايدار را سرلوحه برنامه مديريتي خويش قرارمي دهند .

وی در پایان این پیام بیان کرد: رجاء واثق دارم در سايه اين همدلي، حمایت و همراهی در رفع موانع اجراي دقيق خدمات بهداشتي- درماني، خشنودي حضرت باريتعالي كه در گرو رضايت مردم است، محقق خواهد گرديد.