آرشیو اطلاعیه ها

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای اجرایی سازی اولویت‌های حوزه سلامت در حوزه خوراک و نوشیدنی؛ اقدام به برگزاری "سومین رویداد ملی ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی" با شعار "فناوری سلامت، اقتصاد دانش‌بیان و توسعه سلامت ملی" در بهمن ماه سال جاری نموده است.

این رویداد با همکاری سازمان غذا و دارو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و بخش خصوصی در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.

هدف از برگزاری این رویداد، شناسایی و همسو نمودن ظرفیت‌های ناشناخته، در جهت حل مسائل موجود در حوزه سلامت و اقتصاد کشور است.

ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی در تلاش است با شناسایی ایده‌ها و طرح‌های برتر این حوزه و هدایت آن‌ها به سمت جامعه سرمایه‌گذار کشور، با حمایت مادی و معنوی طرح‌ها و در راستای تجاری‌سازی آن­ها، گامی مؤثر در مسیر ارتقای سلامت و اقتصاد غذایی کشور بردارد.

ایده‌پردازان و فناوران می‌توانند با مراجعه به تارنمای رویداد به نشانی http://food.ideasbazaar.ir، حداکثر تا هشتم دی‌ماه 1398 نسبت به ارسال طرح‌های خود اقدام نمایند.

ایده‌بازار امیرکبیر به عنوان کارگزار رسمی دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، مسئولیت شناسایی و راهنمایی طرح‌ها به کمیته غذای این دفتر را برعهده دارد.

محورهای دریافت طرح و ایده در این رویداد عبارتند از:

مواد اولیه

فناوری‌های تولید مواد اولیه بر پایه بیوتکنولوژی

فناوری‌های تولید رنگ، طعم‌دهنده و افزودنی‌های خوراکی طبیعی

شناسایی و جداسازی باکتری‌های پروبیوتیک بومی

تولید

فناوری‌های تولید مواد غذایی فراسودمند با استفاده از پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌ها

فناوری‌های تولید مواد غذایی غنی شده با ریزمغذی‌ها

فناوری‌های تولید مواد غذایی با شکر، نمک و اسید چرب ترانس کاهش‌یافته

بسته‌بندی

فناوری‌های تولید بسته‌بندی فعال و هوشمند

کنترل

فناوری‌های نرم‌افزاری کنترل فرایند و کنترل کیفیت

فناوری‌های شناسایی سریع تقلبات مواد غذایی

فناوری‌های شناسایی سریع میزان آلاینده‌های مواد غذایی

کاهش هزینه و افزایش بهره‌وری

نوآوری در کاهش هزینه تولید غذای سالم

ترویج فرهنگ سلامت غذایی

دفتر برنامه‌ریزی امورفناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، انجمن صنایع غذایی، ستاد گیاهان دارویی و طب سنتی، اتاق تعاون ایران و بخش خصوصی کشور، حامیان این رویداد هستند.

sevomin iedeh