آرشیو اطلاعیه ها

با توجه به اهمیت بسزای به اشتراک گذاری تجارب مدیریتی همکاران جهت افزایش راندمان کاری و جلوگیری از هدر رفت هزینه، از همکاران گرامی دعوت می شود تجارب مدیریتی خود را در سامانه ثبت تجارب مدیریتی به آدرس سایت: exm.behdasht.gov.ir ثبت نمایند.

محورهای اصلی ارائه تجارب مدیریتی سلامت:

• ·اقتصاد مقاومتی
  • ·کاهش هزینه و افزایش درآمد
  • ·شایسته سالاری و جانشین پروری مدیران در تمامی سطوح سازمانی
  • ·جلب مشارکتهای مردمی در اجرای برنامه های بهداشتی - درمانی
  • ·جذب کمک های مالی در خصوص پژوهشهای حوزه سلامت
  • ·افزایش رضایتمندی ارباب رجوع
  • ·ارتقای کیفی خدمات
  • ·توسعه خدمات قابل ارائه با توجه به شرایط و ظرفیتهای بومی
  • ·استفاده از تکنیکهای مدیریتی جهت حل مسائل و مشکلات

- اعطای پاداش نقدی ویژه و غیرنقدی به سه تجربه برتر

- اعطای پاداش نقدی و غیرنقدی به تجارب تایید شده

مفهوم تجربه مدیریتی:

" هر اقدام. مداخله ، ماموریت یا پروژه ای که موجب ایجاد تغییر( مثبت، منفی یا خنثی) در سطح عملکرد واحد سازمانی یا سازمان گردد."

از تمامی همکاران گرامی جهت ارائه و ثبت تجارب مدیریتی خود ( اعم از موفق و ناموفق ) در حوزه سلامت در سامانه ثبت تجربه به نشانی اینترنتی https://exm.behdasht.gov.ir/  و یا "سایت دانشگاه – سایت معاونت توسعه – ثبت تجارب سلامت – ورود به سامانه– سایت معاونت توسعه – ثبت تجارب سلامت – ورود به سامانه" دعوت به عمل می آید.

همکاران گرامی که تاکنون موفق به ثبت نام در سامانه ثبت تجارب نشده اند، می توانند با مراجعه به "سایت دانشگاه – معاونت توسعه – ثبت تجارب سلامت – راهنمای ثبت نام و ثبت تجربه" و مطالعه راهنما، در سامانه ثبت نام نمایند و تجارب ارزنده خود را به ثبت برسانند.