آرشیو اطلاعیه ها

پیرو اطلاعیه قبلی به استحضار می رساند با توجه به اطلاعیه سازمان سنجش که مقرر گردیده حداکثر ظرف 72 ساعت بعد از زمان اعلام نتیجه جهت اطلاع از زمان و محل تشکیل پرونده-بررسی مدارک-مصاحبه و سایر مراحل پذیرش به سایت دانشگاه مراجعه نمایید ، بدینوسیله به به اطلاع می رساند در صورت اعلام اسامی از سوی سازمان سنجش ، افراد پذیرفته شده می توانند  از روز یکشنبه مورخ 95 /9/28لغایت 95/10/5 جهت تکمیل مدارک به مدیریت منابع انسانی دانشگاه (واقع در میدان ابن سینا ساختمان اداری دانشگاه)مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز:

1-مدرک تحصیلی مندرج در شرایط احراز مشاغل ذکر شده در دفترچه راهنما

2-کارت ملی

3-شناسنامه

4-کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت دائم(ویژه برادران)

5-  چهار قطعه عکس 4*3

6-مدارک دال بر ایثارگری(ویژه داوطلبان ایثارگر)

7-مدارک دال بر معلولیت عادی(ارائه گواهی معلولیت از سازمان بهزیستی)

8-مدارک دال بر بومی بودن(حسب مورد بر اساس هر یک از موارد ده گانه ذکر شده در ذیل بند سه "امتیازات و سهمیه های قانونی" )

9-نامه گواهی اشتغال از دستگاه محل خدمت به همراه خلاصه سوابق(فرم شماره 502) یا احکام قراردادی (برای محاسبه امتیاز شاغلین قراردادی)

10-گواهی " پایان طرح" و یا " معافیت" برای مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان رشته های " اجباری" (مشمولین بند 2 شرایط اختصاصی استخدام مستثنی می باشند.)

11- گواهی "اشتغال به طرح" برای مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان که طرح خود را به استناد بخشنامه شماره 854/100 مورخ 16/7/93 تمدید نموده اند.

12-گواهی مبنی بر موافقت با " انصراف از طرح" برای مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان در رشته های " اختیاری" که طرح خود را در سایر موسسات تابعه وزارت متبوع (غیر از محل جغرافیایی خدمت ) می گذرانند.

تذکر1-جهت رشته های کاردان و کارشناس فوریتهای پزشکی بالای 24 سال سن داشتن گواهینامه رانندگی ب 2 الزامی می باشد.

تذکر 2-لازم است کلیه پذیرفته شدگان علاوه بر مدارک فوق پرینت کارنامه آزمون را به همراه داشته باشند.