آرشیو اطلاعیه ها

نظر به اینکه سامانه کشوری صدور الکترونیکی پروانه موسسات پزشکی راه اندازی گردیده است و از این به بعد کلیه امور مربوط به صدور موافقت اصولی و پروانه بهره برداری موسسات از طریق  سامانه مذکور انجام خواهد شد.

لذا به اطلاع کلیه دارندگان موافقت اصولی تاسیس موسسات درمانی از قبیل درمانگاههای عمومی، تخصصی، دندانپزشکی، فیزیوتراپی، ساخت و فروش عینک طبی، مرکز جراحی محدود، بیمارستان و سایر موسسات درمانی در شهرستان فسا که از دانشگاه علوم پزشکی فسا و وزارت بهداشت موافقت اصولیدریافت نموده اند می رساند.

حداکثر تا پایان آبان ماه سال جاری با مراجعه به آدرس اینترنتی  http://parvaneh.behdasht.gov.ir  نسبت به ثبت نام کلیه موسسین اعم از گروه پزشکی و غیر پزشکی عضو موسس و سپس ثبت موافقت اصولی در سامانه مذکور اقدام  نمایند.

بدیهی است در صورت عدم ثبت نام و ثبت نکردن موافقت اصولی  قبلی در سامانه هر گونه موافقت اصولی باطل و کان لم یکن می گردد.

1 – پس از فعال سازی عضویت و ورود به حساب کاربری خود نسبت به تکمیل اطلاعات شخصی،تحصیلی و ثبت مدارک خواسته شده در سامانه اقدام فرمایید. سپس از منوی ثبت موافقت اصولی های قبل از استقرار سامانه استفاده و نسبت به ثبت موافقت اصولی اقدام نمایید.

2 – جهت ورود به سامانه از آخرین ورژن  مرورگر Mozilla Firefox  یا Google chrome استفاده نمایید.

3 – حجم فایل اسکن شده مدارک در سامانه حداکثر 300 کیلوبایت می باشد.

4 جهت هر گونه راهنمایی با اداره صدور پروانه های دانشگاه علوم پزشکی فسا با شماره تلفن 53314662 تماس بگیرید.