آرشیو اطلاعیه ها

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت  به پذیرفته شدگان دستیاری دانشگاه این دانشگاه ،  جزییات و نحوه ثبت نام به شرح ذیل می باشد.

زمان ثبت نام : روز سه شنبه 95/7/6

مدارك لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان دستیاری ورودی 95:

1-    اصل شناسنامه و یک سری کپی از تمام صفحات

2-    عكس 4*3 رنگی زمینه سفید تمام رخ(12 قطعه)

3-    اصل كارت ملی و کپی پشت و روی آن

4-    کپی از كارت پایان خدمت ، معافیت پزشكی و یا معافیت كفالت زمان صلح و سایر معافیت ها و یا ارایه دفترچه اعزام به خدمت بدون مهر غیبت جهت آقایان.

5-    کپی پروانه دائم پزشكی (شامل دارندگان این مدرک)

6-    کپی كارت نظام پزشكی

7-    کپی گواهی پایان طرح نیروی انسانی ویا معافیت از طرح مذكور و یا ترخیص از طرح نیروی انسانی

8-    کپی تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان علوم پزشكی

9-    اصل سند تعهد محضری (شامل فرمهای سهمیه آزاد –سهمیه مناطق محروم-سهمیه مازاد مناطق محروم)

11-اصل گواهی فراغت از تحصیل دانشجویان از دانشگاههای علوم پزشكی دیگركه تا تاریخ 31/6/95 فارغ التحصیل می شوند.

• لازم به ذکر است عدم ثبت نام حضوری در مدت زمان اعلام شده به منزله انصراف از تحصیل تلقی گردیده و دانشگاه مجاز به درخواست دستیار جایگزین است .

دریافت فرم سند تعهد محضری – سهمیه بومی.pdf

دریافت فرم سند تعهد محضری – سهمیه آزاد.pdf