آرشیو اخبار سلامت

به گزارش وب دا ؛ فیروزه نوریمند کارشناس حوزه مخدر معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: زنان حامله سیگاری هر سیگاری که مصرف می کنند بر روی سلامتی فرزندشان تاثیر می گذارد .

فیروزه نوریمند اظهار داشت: مونوکسید کربن باعث کاهش اکسیژن رسانی به جنین شده و خطر نوزاد کم وزن را افزایش می دهد .

وی بیان کرد: نوزادان مادران سیگاری حداقل 200 گرم وزن کمتری نسبت به  نوزادان مادران غیر سیگاری دارند.

این کارشناس  گفت: خطر مرگ ناگهانی نوزاد ،سقط خودبخود،نارسایی جفت،جفت سرراهی و خونریزی داخل رحمی در مادرانی که مصرف سیگار دارند زیاد است.

کارشناس حوزه مخدر معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا افزود : خطر بروز بیماری کم توجهی _ پر تحرکی با مصرف سیگار بالا می رود.

نوریمند افزود : مصرف کوکائین و مواد محرک موجب مرگ و میر حواشی زایمان می شود وبدلیل اختلال در جریان خون جفت و کمتر رسیدن غذا و اکسیژن به جنین وزن بچه کم شده ،فشار خون و ضربان قلب جنین بالا خواهد رفت . تولدنوزاد نارس ،سقط خودبخود ،جفت سرراهی و کنده شدن جفت از عوارض مصرف کوکائین در دوران بارداری است.

این کارشناس گفت:بدلیل بروز مرگ ناگهانی نوزاد که در روز سوم تولد به حداکثر می رسد قطع سریع کوکائین توصیه می شود.