آرشیو اخبار سلامت

به گزارش وب دا ؛ مهندس طاهره غلامی کارشناس ارشد ارگونومی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت : پا از جمله اندام های بدن است که نقش اساسی در سلامت کل بدن دارد.

مهندس غلامی افزود : آرامش در راه رفتن باعث افزایش تحرک و نشاط شخص خواهد شد.

به گفته وی پوشیدن یک کفش مناسب و آگاهی از خصوصیات آن می ‌تواند باعث كاهش فشارها و نیروهای منتقله از طریق پاها به مفاصل زانو، لگن و ستون فقرات شود و از درد و زخم و مشکلات بعدی جلوگیری کند.

کارشناس ارشد ارگونومی و عضو هیات علمی دانشگاه توصیه کرد : با توجه به اینكه به روزهای پایانی سال و خرید عید نوروز نزدیك می شویم ضروری است كه نكات زیر را در خرید كفش رعایت كنیم تا به سلامت پاهایمان كمك كرده باشیم:

1)      سعی كنید خرید كفش را در انتهای روز انجام دهید.

2)      از كفش های با كفی بسیار ضخیم یا پاشنه بلند پرهیز كنید.

3)      كف زیر كفش نباید صاف باشد.

4)      به صرف سایز كفش، آن را نخریدوهرگز كفشی را كه تنگ است به خیال این كه جا باز می كند، نخرید.

5)      بهترین قالب كفش مدلی است كه یك تا 3 سانتیمتر پاشنه داشته و قسمت جلویی آن گرد باشد وبدترین مدل كفش مدلی است كه بیش از 3 سانتیمتر پاشنه داشته و نوك تیز باشد.

6)      كفش باید انعطاف لازم را داشته باشد.