معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: با انجام تست کرونای موارد مشکوک در 48 ساعت گذشته، نتیجه آزمایش 8 بیمار دیگر فسایی مثبت شد تا تعداد مبتلایان قطعی کرونا در شهرستان به 96 نفر افزایش یابد.

به گزارش وب دا فسا؛ دکتر جلال کریمی افزود: مردم عزیز همچنان توصیه ها و هشدارهای بهداشتی را جدی بگیرند و از ترددهای غیر ضروری در سطح شهرستان خودداری نمایند و با رعایت بهداشت فردی و اجتماعی و بخصوص رعایت فاصله فیزیکی از دیگران کمک کنند تا زنجیره انتقال این ویروس قطع گردد.

وی از مردم خواست: در صورت داشتن علایم شدید شبیه به سرماخوردگی یا آنفلوانزا به کلینیک بیماریهای تب و تنفسی مراجعه و یا می توانند با سامانه 4030 و یا مرکز مشاوره کرونای دانشگاه به شماره

07153314200 تماس بگیرند.

معاون بهداشت دانشگاه اضافه کرد: از همشهریان تقاضا می شود به منظور پیشگیری، شناسایی و مراقبت از افراد خانواده ی خود در مقابل بیماری کرونا ویروس، حوزه سلامت  را همراهی نموده و اطلاعات مربوط به وضعیت سلامتی خود و خانواده را حتی در مواردی که سالم بوده و هیچ گونه علائمی ندارند در سامانه الکترونیکی salamat.gov.ir تا زمان پایان اپیدمی بیماری کووید 19 بصورت متوالی ثبت نمایند.