معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: تیم بازرسی معاونت بهداشت با حضور در مراکز رادیولوژی و سونوگرافی شهرستان، نحوه ی گندزدایی محیط کلینیک، دستگاه های تصویر برداری، نوبت دهی غیر حضوری و تراکم بیماران مورد بررسی قرار دادند .

به گزارش وب دا فسا؛ مصطفی اصلاحی افزود: مراکز تصویربرداری به دلیل مراجعه افراد در معرض خطر از جمله مادران باردار، بیماران کلیوی و کبدی همچنین بیماران مبتلا به سرطان و ضعف سیستم بدن از مراکز حساس برای انتقال بیماری های واگیر و کرونا ویروس محسوب می شوند و رعایت اصول بهداشتی در آنها بسیار حائز اهمیت است.

این تیم بازرسی که شامل معاون فنی معاونت بهداشت، مسوول واحد سلامت خانواده، کارشناس بهداشت حرفه ای و کارشناس برنامه ریزی عملیاتی معاونت بهداشت می باشند، از مراکز رادیولوژی و سونوگرافی خصوصی و دولتی بازدید نمودند و در خصوص گندزدایی و فاصله گذاری اجتماعی و نوبت دهی غیرحضوری مطالب و راهکارهای لازم را ارایه کردند .