در راستای اجرای دستور معاون بهداشت وزارت بهداشت در خصوص ممنوعیت عرضه قلیان به منظور جلوگیری از افزایش ابتلا به کروناویروس، با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و پلیس اماکن و دستور دادستان، قهوه خانه های سطح شهرستان تعطیل و پلمپ شدند.

به گزارش وب دا فسا؛ لزوم پیشگیری از روند انتشار بیماری کروناویروس در کشور از اولویت های اصلی برنامه های بهداشت و سلامت کشور می باشد .

با توجه به اینکه حضور در محیط های جمعی و شلوغ، تماس با اشیاء و محیط های آلوده باعث انتقال سریع این ویروس می شود و جدا از تاثیر مصرف و مواجهه با دود محصولات دخانی بر تضعیف سیستم ایمنی و مستعد شدن بدن برای ابتلا به بیماری ها، استفاده از وسایل و ابزار آلات قلیان، افزایش ریسک خطر این بیماری را به همراه دارد،  لذا ضروری است تمامی اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی عرضه کننده قلیان به حالت تعطیل در آمده  و یا از عرضه قلیان در آنها جلوگیری شود.