چهارمین جشنواره آموزشی – پژوهشی جایزه ملی ایثار دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه 5 کشور با تقدیر از دانشجویان برتر علمی، پژوهشی و آموزشی شاهد و ایثارگر برگزار گردید.

به گزارش وب دا فسا؛ در این مراسم که چهارشنبه ۳۰بهمن سال جاری برگزار شد، از سیزده دانشجوی برتر با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دبیران ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه 5 کشور تقدیر شد.

دبیر ستاد شاهد و ایثاگر دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: در این جشنواره از ۶دانشجوی برتر علمی و پژوهشی دانشگاه شامل: ۲نفر دانشجوی رشته پزشکی، ۱نفر دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و ۳نفر دانشجوی مقطع کارشناسی تجلیل شد.

دکتر محمد حسین افسریان افزود: دانشجوی ایثارگر مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه بعنوان یکی از ۱۳منتخب کشوری برگزیده شد که از طرف ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز تجلیل شد.