به مناسبت فرا رسیدن میلاد بانوی بزرگ اسلام حضرت زهرا(س) و گرامیداشت «روز زن»، مسابقه کتابخوانی ویژه بانوان کارمند دانشگاه علوم پزشکی فسا با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و امور بانوان دانشگاه برگزار می‌شود.

بانوان کارمند مجموعه دانشگاه برای شرکت در این مسابقه می توانند از امروز 20 بهمن ماه لغایت روز جمعه 25 بهمن ماه98 با مراجعه به سامانه احكام پرسنلي به آدرس: http://edari.fums.ac.ir و در ادامه بخش پورتال آموزش/ كلاسهاي آموزشی - نسبت به ثبت نام  اقدام نمایند .

آزمون این مسابقه بصورت الکترونیکی روز شنبه  26 بهمن ماه 98 از ساعت 7 لغایت 10 صبح  از طریق سامانه آموزش کارکنان برگزار خواهد شد.

شرکت کنندگان می توانند جزوه مسابقه با عنوان   " نگاهی به شخصیت و حقوق زن در اسلام و سایر ملل"  را از سامانه احکام پرسنلی - بخش كتابخانه ديجيتالي پورتال آموزش یا در پیوست دريافت نمایند .

به  رتبه های اول تا سوم  این مسابقه، جوایز ارزنده ای اهدا می شود.

پیوست ها:

نگاهی به شخصیت زن در اسلام و سایر ملل.pdf حجم فایل:535.55 کیلوبایت