با بهره برداری از پایگاه بهداشتی موسی بن جعفر(ع)،  خدمات پیشگیری و مراقبت دهان و دندان در این پایگاه به کودکان و دانش آموزان زیر 14 سال، زنان باردار و شیرده ارایه می گردد.

به گزارش وب دا فسا؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا در بازدید از مرکز مراقبت دهان و دندان  این پایگاه بهداشتی گفت: خدمات ارایه شده شامل معاینه دهان و دندان، فیشورسیلانت دندان دانش آموزان، فلوراید تراپی و جرمگیری دندان زنان باردار و شیرده است که به مراجعین ارایه می شود.

دکتر جلال کریمی افزود: معاینات غربالگری و وارنیش فلوراید برای دانش آموزان بصورت رایگان انجام می گردد و  خدمات فیشورسیلانت و جرم گیری دندانهای مادران باردار و شیرده و کودکان زیر 14 سال با تعرفه دولتی ارایه می شود.

وی اضافه کرد: فلورایدتراپی دندانهای دانش آموزان پایه اول تا هفتم مدارس و کودکان 3 تا 6 ساله شهرستان فسا، دو بار در سال انجام می شود و کودکان زیر14 ساله ای که نیاز به وارنیش فلوراید مجدد و لکه گیری داشته باشند با هماهنگی مدارس به این پایگاه ارجاع داده می شوند.

پایگاه بهداشتی موسی بن جعفر (ع) در ششمین روز از فجر چهل و یکم و با حضور معاون عمرانی استانداری فارس و مسوولین شهرستان فسا به بهره برداری رسید.