مراسم بزرگداشت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، مجاهد اسلام شهید ابومهدی مهندس و همرزمان شهدیشان با حضور امام جمعه فسا، مسوولین شهرستان و دانشگاهیان در مسجد حضرت قائم(عج) دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.

به گزارش وب دا فسا؛ امام جمعه فسا با بیان اینکه ایمان وعمل صالح باعث محبوبیت انسان می شود، گفت: ایمان، ولایتمداری و مردمی بودن از ویژگیهای ویژه سردار سلیمانی است که او را محبوب دلهای ایرانیان و جبهه مقاومت اسلامی کرده است.

حجت الاسلام حسین جمالی زاده افزود: ایمان راستین حاج قاسم سلیمانی بود که علاوه بر مجاهدت‌های مخلصانه ی مستمر چهل ساله اش در قالب ولایتمداری و ثبات قدمش در دفاع از انقلاب و میهن اسلامی، او را اهل تهجد و انس با قرآن و توسل و دعا و گریه و اشک در برابر یاد خدا و اهل‌بیت علیهم ‌السلام و شهدای والامقام ، متواضع و ساده و بی‌تکلف در برابر مردم و مهربان و بامحبت نسبت به همنوعان خود، آن مرد را محبوب همگان کرده بود که تشییع بی نظیر دیروزش در مشهد و اهواز و امروز در تهران گواه بر آن است.

دکتر علی اصغر خالقی رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: ما و دانشجویان باید از این شهید بزرگوار الگو بگیریم و باور کنیم سردار شهید سلیمانی معصوم نبود و ما هم می توانیم با سخت کوشی و تلاش و با شناخت این شهید، بخشی از جایگاه و خصوصیات شهید را در خودمان ایجاد کنیم و از این طریق رهرو راهش باشیم و افق های جدیدی را پیش روی خودمان بوجود بیاوریم.

در ادامه این مراسم سردار حاج سیروس دستان از همرزمان سردار شهید سلیمانی و مدافع حرم به بیان رشادتهای سردار در جبهه های نبرد حق علیه باطل و همچنین بخشی از خصوصیات بارز شهید پرداخت .

مرثیه سرایی و عزاداری کربلایی امین تسلیمیان از مداحان شهرستان پایان بخش این مراسم بود.