Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in C:\inetpub\wwwroot\webda\libraries\loader.php on line 663
برپایی غرفه خیریه انار با هدف كمك به نیازمندان در دانشگاه علوم پزشکی فسا/بازدید هیات رییسه دانشگاه از غرفه های انار، حجاب و عفاف و کتاب

دبیر انجمن خیریه دانشجویی باران دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: اجرای برنامه‌های بشردوستانه و بسط اندیشه‌هایی همچون مهرورزی، خدمت به دیگران، نیکوکاری، ایثار و از خودگذشتگی و صلح و دوستی با استفاده از ظرفیت دانشگاه از اهداف برپایی غرفه خیریه انار می باشد.

به گزارش وب دا فسا؛ متین سپهری نیا گفت: غرفه خیریه انار با هدف توسعه مشارکت دانشگاهیان جهت فعالیت های خیریه، تلاش جهت تقویت روحیه انسان دوستی و نوع دوستی در بین اقشار جامعه هر ساله برپا می شود و عواید حاصل از این غرفه، صرف امور خیریه و کمک به نیازمندان می گردد.

وی ادامه داد: ۶۰ نفر از دانشجویان به عنوان کادر اجرایی در برپایی غرفه و تهیه محصولات انار و کیک و زیورآلات همکاری داشته اند .

هیات رییسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان ضمن بازدید از غرفه و خرید محصولات ارائه شده، در این امر خیر سهیم شدند.

در ادامه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی فسا از غرفه های حجاب و عفاف و کتاب نیز بازدید نمودند.