Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in C:\inetpub\wwwroot\webda\libraries\loader.php on line 663
نمایشگاه های عفاف و حجاب و کتاب در دانشگاه علوم پزشکی فسا بر پا شد

نمایشگاه های عفاف و حجاب و کتاب با هدف تقویت ارزش‌های دینی و الگوسازی درباره پوشش اسلامی به همت کانون دانشجویی قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی فسا برپا گردید .

به گزارش وب دا فسا؛ سرپرست اداره قرآن و عترت دانشگاه گفت: برنامه ریزی جهت برپایی نمایشگاه با تکیه بر موارد محتوایی و اجرایی همچون دوره‌های گذشته تدوین شده است که در بخش کتاب،مجموعه هاینفیس معنوی عرضه می گردد .

علی اکبر رشیدی افزود: فرهنگسازی در زمینه عفاف و حجاب با تکیه بر استفاده از محصولات ایرانی و تقویت فعالیت‌های حمایتیاز اولویت‌های بخش عفاف و حجاب نمایشگاه است.

وی ادامه داد: تقویت فعالیت های موفق سال های گذشته و برنامه ریزی برای طرح های جدید از جمله برنامه های اداره قرآن و عترت دانشگاه می باشد.

این نمایشگاه ها تا روز سه شنبه۵ آذر ماه در طبقه همکف ساختمان الحاقی دانشگاه برپا می باشد.