Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in C:\inetpub\wwwroot\webda\libraries\loader.php on line 663
کارگاه های آموزشی – توجیهی ضوابط و مقررات انضباطی ویژه دانشجویان رشته های مختلف برگزار شد

200 نفر از دانشجویان جدیدالورود رشته های پزشکی، پرستاری، علوم آزمایشگاهی و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا با ضوابط و مقررات مقررات محیط های آموزشی و پژوهشی و اماکن مرتبط آشنا شدند.

به گزارش وب دا فسا؛ دبیر شورای انضباطی دانشگاه علوم پزشکی فسا در این کارگاه ها با اشاره به اهمیت رعایت قوانین و مقررات در همه مجموعه ها و خصوصا محیط های دانشگاهی و درمانی در طول تحصیل و بعد از آن گفت: تخلفات دانشجویی در برهم خوردن آرامش و ایجاد استرس برای دانشجویان و بعضا خانواده هایشان آثار نامطلوب به دنبال دارد.

مجتبی ذوالقدر ضمن توصیه به دانشجویان برای رعایت شئون دانشجویی و ایجاد فضای عاری از هرگونه تشنج و بی نظمی در دانشگاه و رعایت قوانین و مقررات و حفظ شأنیت دانشگاه و جایگاه دانشجو در خارج از محیط های دانشگاهی افزود: شورای انضباطی دانشگاه وظیفه دارد با مدیریت خود فضایی سالم و امن و صمیمی به دور از هرگونه تشنج و بی نظمی را بصورت مطلوب فراهم آورد.

وی با اشاره به اینکه اهداف برگزاری این کارگاه حفاظت و صیانت از حقوق عمومی دانشجویان و دفاع از قداست علم و اخلاق است، به بیان مفاد آیین نامه و شیوه نامه انضباطی دانشجویان که اخیرا به امضاء وزرای بهداشت و علوم رسیده است در خصوص اصول حاکم بر رسیدگی به تخلفات دانشجویی و همچنین تخلفات چهارگانه انضباطی و تنبیهات مربوطه پرداخت.

در پایان این کارگاه ها به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.