Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in C:\inetpub\wwwroot\webda\libraries\loader.php on line 663
دیدار ریاست و مدیران اورژانس با امام جمعه فسا/قدردانی حجت الاسلام جمالی زاده از زحمات شبانه روزی پرسنل اورژانس 115در ارایه خدمات

ریاست و جمعی از مدیران اورژانس115 با امام جمعه شهرستان فسا دیدار و گزارشی از خدمات رسانی به مردم ارایه کردند.

به گزارش وب دا فسا؛ حجت الاسلام و المسلمین حسین جمالی زاده امام جمعه فسا ضمن قدردانی از اقدامات انجام گرفته و زحمات شبانه روزی پرسنل اورژانس، بر خدمات رسانی بهتر به مردم شهرستان تاکید کرد.

در ابتدای این نشست رحیم کرمی زاده رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی فسا به بیان گزارشی از خدمات اورژانس و امکانات و تجهیزات موجود شامل پایگاههای شهری و جاده ای و آمبولانس های اورژانس پرداخت و بر برنامه ریزی برای بهبود خدمات رسانی به مردم فهیم شهرستان تاکید کرد.