مشاور معاونت فرهنگی و دانشجویی در امور مجلس و دبیر ستاد مرکزی فعالیت های جهادی وزارت بهداشت از معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا در انجام فعالیت های جهادی سلامت و استفاده از روش های ابتکاری و خلاقانه قدردانی نمود.

به گزارش وب دا؛ دکتر محمد تاج فرد مشاور معاونت فرهنگی و دانشجویی در امور مجلس و دبیر ستاد مرکزی فعالیت های جهادی وزارت بهداشت طی نامه ای ازروش های ابتکاری و خلاقانه دانشگاه علوم پزشکی فسا در حوزه فعالیت های جهادی سلامت در سال ۱۳۹۷تقدیر کرد.

اقدامات جهادی دانشگاه علوم پزشکی فسا در حوزه سلامت با همکاری معاونت های فرهنگی و دانشجویی و بهداشت، امور اجتماعی و کانون دانشجویی فعالیت های جهادی شهید خضری دانشگاه با هدف خدمت به مردم بخصوص در مناطق محروم و کم برخوردار شهرستان فسا بطور مستمر در سال 97 انجام شده است و در سال 98 نیز ادامه دارد.

taghdir jahadi