پزشک 58 ساله فسایی که بر اثر تصادف رانندگی دچار آسیب های شدید در ناحیه مهره های گردن و دیسک شده بود، با تلاش دکتر پیمان مکاریان جراح مغز و اعصاب و کادر درمانی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) و انجام عمل  موفقیت آمیز با ریسک بالا و اورژانسی، از قطعی نخاع نجات یافت.

به گزارش وب دا ؛ جراح مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی فسا در خصوص این عمل گفت: این همکار پزشک که بر اثر تصادف رانندگی دچار  تغییرات سیگنال نخاع، بیرون زدگی دیسک بصورت شدید و دررفتگی مهرهای 5 و 6 گردن شده بود، بصورت اورژانسی در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) تحت عمل جراحی قرار گرفت.

دکتر پیمان مکاریان افزود: در این عمل جراحی که با ریسک بالا انجام شد و بیش از 7 ساعت بطول انجامید، مهره های 5 و 6 گردن و دیسک بیرون زده در جای خود قرار گرفت و در صورت عدم انجام این جراحی، همکار پزشک دچار قطعی نخاع می گردید .

وی بیان کرد: بیمار پس از عمل در شرایط مناسبی قرار دارد و هم اکنون دوران بهبودی را در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا سپری می نماید.